Στολή Μπλε Pentagon ΒDU 2.0 Λιμενικού

Στολή υπηρεσίας σε μπλε χρωματισμό της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€61.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 6 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Nέα στολή μπλε χρώματος της εταιρείας Pentagon BDU 2.0 ιδανική για όσους υπηρετούν σε σωμάτα ασφαλείας αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, λιμενικούς, πυροσβέστες κλπ..

Ο τύπος κατασκευής του υφάσματος είναι σε Rip-Stop με βάρος ύφανσης 215gr και σύνθεση 65% Polyester & 35% Cotton.

Χιτώνιο BDU 2.0:

    Χιτώνιο βελτιωμένο αρκετά σε θέμα ποιότητας σε σχέση με το παλιό από θέμα χρώματος, ενίσχυσης στις ραφές και εφαρμογής.

Οι τσέπες του σε αντίθεση με τις παλαιές είναι ελαφρώς μεγαλύτερες με αναδιαμορφομένη σχεδίαση ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη χωρητικότητα αντικειμένων. Επάνω από την τσέπη έχει τοποθετηθεί velcro ώστε να τοποθετηθούν τα σήματα της υπηρεσίας. 

Στην μανσέτα που βρίσκεται στο τελείωμα του μανικιού διαθέτει διπλό κουμπί για καλύτερη εφαρμογή.

Παντελόνι BDU 2.0:

     Κατασκευάστηκε βασισμένο στο κλασικό παντελόνι με τσέπες στο πλάι. Σε αντίθεση με το παλιό που φέρει κουμπιά, στο νέο αντικαταστάθηκαν με φερμουάρ ΥΚΚ αυτοασφαλιζόμενο για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα.

Το κεντρικό κουμπί στην μέση είναι "Span Button" της εταιρείας Prym ενώ υπάρχει δεύτερο εσωτερικά ασφαλείας για την αποφυγή ανοίγματος το κεντρικού.

Στο πίσω μέρος υπάρχει επιπλέον υφάσμα για ενίσχυση έναντια στις τριβές ώστε να έχει περισσότερη αντοχή στο χρόνο κατώ από σκληρές συνθήκες εργασίας.

Την αντοχή στο χρόνο υπογράφει η ενισχυμένη τριπλοραφή στις πλάγιες εσωτερικές και εξωτερικές ραφές ενώ στα υπόλοιπα σημεία οι ραφές είναι διπλές με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη αντοχή του.

Οι τσέπες του όπως και στο χιτώνιο είναι ελαφρώς μεγαλύτερες ενώ το κλείσιμο της τσέπης έχει σχεδιαστεί στο μπροστά της μέρος να κλείνει με velcro για γρήγορη πρόσβαση στο χώρο της τσέπης ενώ το πίσω μέρος ασφαλίζει με κουμπί για αποτρόπη πτώσης αντικειμένων.

Τέλος ψηλά δεξιά στον μηρό υπάρχει τσεπάκι τύπου "φιλέτο" με διαστάσεις 9cm *16cm στο οποίο ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει π.χ. κινητό, μαχαίρι, γεμιστήρα, πολυεργαλείο κ.α.

Άριστη εφαρμογή που δίνει στο χρήστη την ευχαριστήση να το φορά σε όλα τα χρώματα ακόμη και εκτός υπηρεσίας.

Αγοράζοντας το χιτώνιο σας, σας προσφέρουμε την επιλογή να το παραλάβετε με τα σήματα της Αστυνομίας, Ειδικών Φρουρών, ΟΠΚΕ ραμμένα στα σημεία που προβλέπεται. 

Με την επιλογή διακριτικά, τοποθετούμε τα απαραίτητα διακριτικά και σας κάνουμε δώρο τα ραφτικά αξίας 7€. 
Με την επιλογή Velcro ράβουμε στα σημεία που πρέπει το μαλακό Velcro ώστε να παραλάβετε την στολή έτοιμη για να κολλήσετε τα δικά σας σήματα. 

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Στολή Μπλε Pentagon ΒDU 2.0 Λιμενικού

Στολή Μπλε Pentagon ΒDU 2.0 Λιμενικού

Στολή υπηρεσίας σε μπλε χρωματισμό της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

20προϊόντα στην ίδια κατηγορία