Τσαντάκι Ώμου Kleos Pentagon

Τσαντάκι ώμου σε 4 χρωματισμούς της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€19.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 1 πόντο.


Προσθήκη στη wishlist

Τσαντάκι ώμου μοντέλο Kleos χωρητικότητας 2.4lt της εταιρείας Pentagon ιδανικό για να μεταφέρετε με άνεση και οργάνωση όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, στη δουλειά, στη βόλτα, τον περίπατο ακόμη και το βράδυ για μια χαλαρή έξοδο.

Διαθέτει μια κεντρική θήκη για την τοποθέτηση μικροαντικειμένων που ανοίγει με διπλό φερμουάρ και στο εσωτερικό της φέρει χώρισμα. Η πλάτη της θήκης διαθέτει velvet velcro και pad (αφρού) για μεταφορά κινητού, 7 inches tablet με ασφάλεια ή για μεταφορά πιστολιού εφόσον συνδυαστεί με το πρόσθετο εξάρτημα συγκράτησης πιστολιού που προσκολλάτε επάνω στο velcro μοντέλο Kratos.

Μπροστά από την κεντρική θήκη υπάρχει μια μικρότερη διαστάσεων 17x15cm η οποία ανοίγει και αυτή με φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης και μπορούν μεταφερθούν πολυεργαλείο, γεμιστήρες, πορτοφόλι, μαχαίρι κλπ. Εξωτερικά της θήκης υπάρχει μια μικρότερη η οποία διαθέτει φερμουάρ κάθετου προσανατολισμού με άνοιγμα 12cm και ωφέλιμο χώρο 16 x 11.5cm.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει θήκη άμεσης πρόσβασης η οποία δεν κλείνει με διαστάσεις 17x15cm και είναι για την τοποθετήση αντικειμένων συχνής και αμέσης χρήσης για να μην ανοιγοκλείνεται συνεχώς τα φερμούαρ και ψάνχετε παράδειγμα π.χ. τσιγάρα κ.α.

Είναι κατασκευασμένο από 100% polyester και διατίθεται σε 4 χρωματισμούς. Την ποιότητα ανεβάζουν τα πλαστικά μέρη που είναι από Duraflex® και υλικό κατασκευής είναι 600DPolyster και τα ΥΚΚ φερμουάρ.

Προϊόν να φορεθεί από εκείνους που επιθυμούν να έχουν πλέον κάτι το διαφορετικό από τα κλασσικά τσαντάκια.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσαντάκι Ώμου Kleos Pentagon

Τσαντάκι Ώμου Kleos Pentagon

Τσαντάκι ώμου σε 4 χρωματισμούς της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

25προϊόντα στην ίδια κατηγορία