Γάντια Πλεκτά Thinsulato
Γάντια πλεκτά με επένδυση Thinsulato
€4.00
Καταχωρήστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι για τις προσφορές μας
Γάντια πλεκτά με επένδυση Thinsulato πολύ ζεστά και εφαρμόζουν σωστά στο χέρι. Χάρη στην επένδυση του ο αέρας δυσκολα διαπερνά και έτσι σας κρατά ζεστούς όλες τις ώρες.
Τα γάντια μπορούν να συνδιαστούν με το πλεκτό σκούφο της ίδιας κατηγορίας κάνοντας έτσι ένα πολύ ωραίο σετάκι για την προστασία σας από το κρύο.
Ιδανικά για την Αστυνομία ή το λιμενικό και είναι σε one-size μέγεθος. Διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς: Μαύρο, Χακί, Μπλε και Γκρι.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις αυτή τη στιγμή.
Καλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με ποικιλία σε είδη στρατού, αστυνομίας, πυροσβεστικής, λιμενικού καθώς και αρβύλων, φακών κτλ.
Μπορείτε αν θέλετε απλά να περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων, να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.