-39%

Μπουφάν Atlantic Plus 2.0 Pentagon

Μπουφάν αδιάβροχο Atlantic Plus σε 3 χρωματισμούς της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€99.00

€60.00

-€39.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 6 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

H εταιρία Pentagon παρουσιάζει ανανεωμένο το αδιάβροχο μπουφανάκι "Altantic Plus" για όλες τις ώρες σε τρείς υπέροχους χρωματισμούς μαύρο, κόκκινο και καφέ (Coyote).
Το εξωτερικό του υλικό έχει κατασκευαστεί από εξαιρετικά ανθεκτικό Nylon Taslon Ρip-stop νήμα που δίνει στυλ.

Είναι επενδεδυμένο με Strom-tex μεμβράνη με δείκτη αδιαβροχοποιήσης και αναπνευσιμότητας 5000mm ενώ οι θερμοκολλημένες ραφές αποτελούν εγγύηση στην αδιαβροχοποιήση.
Η καινοτομία του πέρα από το αναβαθμισμένο εξωτερικό υλικό σε σχέση με τον προυπάρχον μοντέλο είναι η εσωτερική Super fine fleece επένδυση που φέρει και ανεβαίνει ψηλά μέχρι το γιακά.

Το κεντρικό φερμουάρ είναι ποιοτικό, της εταιρείας ΥΚΚ, και ασφαλίζει το γιακά ψηλά στο λαιμό ώστε να προστατεύεστε άριστα ενάντια στο κρύο. Το κουμπί στο κάτω μέρος που βρίσκεται στο καπάκι προστασίας του φερμουάρ είναι της εταιρείας Prym®.
Φέρει μια εσωτερική τσέπη στήθους που σφραγίζει με φερμουάρ και δύο εξωτερικές μεγάλες τσέπες κάθετου προσανατολισμού για τα χέρια που επίσης κλείνουν με φερμουάρ.

Επιπλέον στοιχεία που ανέβαζουν το δείκτη ποιότητας του Jacket πέρα από τα υλικά κατασκευής είναι κουκούλα στο γιακά, οι ρυθμιζόμενες μανσέτες στα χέρια και το άνοιγμα στο πίσω μέρος που εξυπηρητεί την είσοδο αέρα στο εσωτερικό ώστε να αποφεύγευτε η μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας.

Ένα μπουφάν σε πολύ προσιτή τιμή που σίγουρα θα αγαπηθεί.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μπουφάν Atlantic Plus 2.0 Pentagon

Μπουφάν Atlantic Plus 2.0 Pentagon

Μπουφάν αδιάβροχο Atlantic Plus σε 3 χρωματισμούς της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία