Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting Skil Seamless

Ισοθερμικό παντελόνι Skill της εταιρείας Lasting 260gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

€30.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 3 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Για όσους βρίσκουν ελαφρύ το παντελόνι AΤΕΟ, η Τσέχικη εταιρεία Lasting έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο παρουσιάζει ένα ακόμη εξαιρετικό ισοθερμικό παντελόνι με βάρος πλέξης στα 260gr. 

Η σύνθεση του είναι 60% Polyamide, 35% Polyapropylene και 5 % Elastan Λύκρα που προσφέρει ελαστικότητα στο ύφασμα. 

Διαθέτει ελάχιστες δυνατές ραφές που επιτρέπουν την μέγιστη άνεση και κινητικότητα χωρίς ερεθισμούς ενώ το νήμα του περιέχει ιόντα ασημίου το οποίο προσφέρει αντιβακτηριαδικές ιδιότητες και κρατά μακρυά τις οσμές.

Τέλειο στρώσιμο εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση. Φέρει ανατομικά τοποθετούμενες ζώνες στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη οι οποίες εξασφαλίζουν τον άριστο εξαερισμό του σώματος και την ταχύτερη εξάτμιση του ιδρώτα.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να το αγοράσετε σε συνδιασμό με τη μπλουζα  του έχοντας έτσι μια πλήρη ποιητική και ικανοποιητική προστασία ενάντια στο κρύο. 

Είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρωματισμό. Παρακαλώ επιλέξτε το μέγεθος από την κυλιόμενη μπάρα επιλογών.


/images/lasting/winter_lasting.gif Winter    /images/lasting/freezing-temp_lasting.gif Freezing Temp./images/lasting/silver-protection_lasting.gifSilver Protect./images/lasting/stop-bacteria_lasting.gif STOP BACT. /images/lasting/quick-drying_lasting.gif Quick Dry/images/lasting/seamless-knitting_lasting.gifSeam. knit./images/lasting/flat-fine-seam_lasting.gifFlat fine seam/images/lasting/lycra_lasting.gifOriginal Lycra

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το 90% αγοράζει: S/M ή L/XL διότι έχουν φοβερή ελαστικότητα.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting Skil Seamless

Ισοθερμικό Παντελόνι Lasting Skil Seamless

Ισοθερμικό παντελόνι Skill της εταιρείας Lasting 260gr

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία