-26%

Τσάντα Πλάτης Philon Camo Pentagon

Τσάντα πλάτης Philon της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€79.90

€58.90

-€21.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 5 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Τσάντα tactical της εταιρείας Pentagon μοντέλο Philon που έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα της Military μόδας και μπορεί να σας συνοδεύσει παντού είτε στην καθημερινή σας βόλτα ή σε άλλες ποικίλες outdoor δραστηριότητες.

Τα υλικά που επιλέχθηκαν για την κατασκευή της είναι 100% Polyester 600D, νάιλον ιμάντες 420HD και πόρπες DuraFlex UTX για μεγαλύτερη αντοχή. Η πλάτη είναι εφοδιασμένη με τέσσερα σημεία επαφής που φέρουν γέμιση αφρού EVA και εξωτερικά τους έχουν δίχτυ mesh για να μην ιδρώνετε.

Είναι εξοπλισμένη εξ΄ολοκλήρου με σύστημα molle που κατασκευάστηκε με την χρήση τεχνολογίας Laser Cut ώστε να προσφέρει απόλυτη αρκίβεια των θέσεων υποδοχής θηκών molle.

To σύστημα molle εξυπηρετεί για να προσαρμόσετε αν κριθεί απαραίτητο έξτρα θήκες ώστε να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο διαμορφώνοντας έτσι την τσάντα σας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Οι διαφορετικές θέσεις και θήκες της τσάντας Philon έρχονται να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη που επιθυμεί άριστη οργάνωση του εξοπλισμού και εύκολη πρόσβαση σε κάθε τσέπη ξεχωριστά.

Oι ιμάντες στήριξης στους ώμους έχουν πλάτος επτά εκατοστά και διαθέτουν εσωτερικά αφρό EVA και δίχτυ mesh που επιτρέπει την διόδο αέρα. Επιπλέον για ακόμα περισσότερη στήριξη και επιμερισμό του βάρους του φορτίου, υπάρχουν ιμάντες πρόσδεσης του σακιδίου στη μέση και στο στήθος.

Παρακάτω αναλύονται πλήρως τα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης από το πίσω μέρος προς το εμπρόσθιο:

Πλάτη Θήκη: Διαστάσεων 19 x 43 x 5cm που ασφαλίζει με φερμουάρ δύο δρόμων ιδανική για υδροδοχείο (ΗydrationBack).

Κεντρική Θήκη: Διαστάσεων 29 x 50 x 14cm που ανοίγει 180ο, για άρτια πρόσβαση στο εσωτερικό της, ώστε να ταξινομηθεί άριστα ο εξοπλισμός στις διάφορες θήκες που υπάρχουν. 

Στο καπάκι της παρούσας θήκης υπάρχουν δύο θέσεις με δίχτυ και φερμουάρ διαστάσεων 25x20cm & 25x28cm ενώ στην πλάτη φέρει θέση με ύφασμα και φερμουάρ διαστάσεων 19 x 21cm.

Μεσαία Θήκη: 
Διαστάσεων 24 x 43 x 9 επίσης ανοίγματος 180ο με εσωτερικά να διαθέτει τρεις θέσεις για στυλό και 8 διαφορετικές θέσεις για πλήρη οργάνωση. Πιο αναλυτικά:
· 2 Θέσεις 10 x 10 x 4cm
· 2 Θέσεις 11 x 20cm
· 1 Θέση   23 x 25cm
· 1 Θέση   23 x 27cm με φερμουάρ
· 1 Θέση   10 x 23cm
· 1 Θέση   10 x 8cm

/images/pentagon/Philon_Digital_Camo_Back_Pentagon.png

Εξωτερική Θήκη Κάτω: 
Διαστάσεων 23 x 27 x 5.5cm εφοδιασμένη εσωτερικά με έξι θέσεις που δημιουργούνται από ελαστικούς ιμάντες για συγκρατούν π.χ φιαλίδια ορού, πολυεργαλείο, φακός κ.α. Στο καπάκι της φέρει θήκη με δίχτυ που ανοίγει με φερμουάρ διαστάσεων 27 x 20cm.

Εξωτερική Θήκη Επάνω: 
Θεωρείται γενικής χρήση για τοποθέτεση μικροαντικειμένων που θα θέλατε να έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση διαστάσεων 18 x 12 x 5cm, εξοπλισμένη εσωτερικά με δίχτυ διαστάσεων 16 x 7cm.

Επιπλέον στην εξωτερική της επιφάνεια έχουν τοποθετηθεί δύο σειρές από velcro για προσκόληση σημάτων αναγνώρισης, όμαδας αίματος κ.α.

Τέλος για την καλύτερη συγκράτηση και σταθεροποίηση, το σακιδίο είναι εξοπλισμένο εξωτερικά με τέσσερις ιμάντες (δύο σε κάθε πλευρά) πλήρως ρυθμιζόμενους για να ρύθμιση του όγκου σε περίπττωση που δεν χρησιμοποιείτε πλήρως την χωρητικότητα του.
 
Μία άριστη επιλογή ποιότητας για τέλεια οργάνωση κάθε στιγμή.

* Το παρόν κείμενο και οι μετρήσεις αποτελούν πρωτότυπο του Army-Market.gr για την άριστη και πληρέστερη ενημέρωση σας. Η αναδημοσίευση του σε άλλες πηγές και ηλεκτρονικά καταστήματα μας τιμά ιδαίτερα.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσάντα Πλάτης Philon Camo Pentagon

Τσάντα Πλάτης Philon Camo Pentagon

Τσάντα πλάτης Philon της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία