Τσάντα Πλάτης Laser Cut Mission Pack Small Mil-Tec

€48.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 4 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Όμορφη σχεδιαστικά τσάντα πλάτης της εταιρείας Mil-Tec με σύστημα Molle σχεδιασμένο για απόλυτη ακρίβεια μέσω Laser που ακολουθεί τα πρότυπα της μόδας.

Είναι χρώματος χακί με χωρητικότητα 20 Lt με πλαϊνούς ρυθμιζόμενους ιμάντες όγκου για εκείνες τις περιπτώσεις που είναι άδεια.

Διαθέτει ανατομική πλάτη κατασκευασμένη από EVA foam (900g/qm), δένει στην μέση και στο στήθος με ιμάντα κλιπ και φέρει ιμάντες μεταφοράς φάρδους 8cm για άνεση στην μεταφορά.

Στο πίσω μέρος φέρει θέση που ανοίγει με velcro και μπορεί να τοποθετηθεί υδροδοχείο τύπου camel back ή άλλα αντικείμενα προς αποθήκευση.

Έχει δύο μεγάλες θήκες μεταφοράς, μια κεντρική που ανοίγει 180Ο μοίρες για πλήρη πρόσβαση στο εσωτερικό και μια μικρότερη μπροστά με μικρή θήκη η οποία διαθέτει ποικιλία μικρών θέσεων για άριστη οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μικρότερη που φέρει σύστημα molle και velcro για τοποθέτηση σημάτων με διαστάσεις  Είναι εξοπλισμένη με χειρολαβή paracord και διαθέτει τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στο πίσω D-rings για να κρεμάσετε επίπλεον εξοπλισμό χαμηλού βάρους.

Χαρακτηριστικά:

Εξωτερικά: 100% Polyester, Polyvinylchloride coated
Εσωτερικά: 100% Polyester Πλάτη: αφρός EVA (900g/qm)
Χωρητικότητα: 20 λίτρων
Διαστάσεις: 31 x 26 x 44 cm

Βάρος: 1.0 Kg

Είναι μικρή για καθημερινή χρήση και φτιαγμένη για εκείνους που επιθυμούν να έχουν τακτοποιημένο τον εξοπλισμό τους και να τοποθετήσουν έξτρα εξοπλισμό μέσω χρήσης του συστήματος molle αν χρειαστεί.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσάντα Πλάτης Laser Cut Mission Pack Small Mil-Tec

Τσάντα Πλάτης Laser Cut Mission Pack Small Mil-Tec

Τσάντα molle 20lt...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης