Τσάντα Πλάτης KYLER 20 Hours Pentagon

Τσάντα molle 40lt μοντέλο Kyler της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€73.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 7 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Τσάντα πλάτης μοντέλο Kyler 20 Hours Μolle κατασκευασμένη από την εταιρεια PENTAGON®. Το όνομα της προκύπτει από την λέξη μικρός Ninja και είναι αυτό ακριβώς που ήθελε να κατασκευάσει η εταιρεία. Ένα μικρό Ninja που θα μπορεί να έχει τα πάντα.

Η τσαντά Kyler έχει κατασκευαστεί με ποιοτικά υλικά όπως 1000D Nylon Cordura, Φερμουάρ ΥΚΚ και Κουμπώματα UTX.

/images/pentagon/Kyler_Pack_Inside_Pentagon.png

 

Είναι μια χρηστική τσάντα όπου πέρα από την εξαιρετική αρχιτεκτονική δομή τοποθέτησης αντικειμένων στις δύο κύριες θέσεις της, διαθέτει μια την ανεξάρτητη θέση τοποθέτησης υδροδοχείου στην πλάτη και τρεις κρυφές: δύο στο πλαι κατά μήκος της τσάντας και μια στην κορυφή.

/images/pentagon/Kyler_Pack_Pocket_Pentagon.png

Στις κρυφές θήκες έχει τοποθετηθεί Lining Fine Tricot - Fleece ποιοτικό και ανθεκτικό ώστε να μην φθείρονται τα υλικά που μεταφέρεται π.χ. γυαλιά ηλίου χωρίς την θήκη τους.

Τα Pads με αναπνέον υλικό 3D Mesh που βρίσκονται στις τέσσερις άκρες της πλάτης, κύρια σήμεια επαφής με το σώμα, και στους ιμάντες στήριξης επιτρέπουν τον καλύτερο αερισμό έτσι ώστε να μην ιδρώνετε εύκολα κάτα την μεταφορά. 

/images/pentagon/Kyler_Pack_Back_Side_Pentagon.png

Στα σήμεια όπου έχει τοποθετηθεί κορδόνι χρησιμοποιείται κορδόνι Mil-Spec: Real Paracode 550 το οποίο σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να χρησιμοποιηθεί όπως το αρτάνι.

Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα της είναι: 
i) ο ιμάντας στήθους που κλείνει με κλιπ εξυπηρετεί στο να μην <<φεύγει>> προς τα πίσω όταν μεταφέρετε βάρος * ΠΡΟΣΟΧΗ ο ιμάντας στήθους με την πλέον βρίσκεται στην μέση και όχι στο στήθος όπως απεικονίζεται στην εικόνα
ii) οι ιμάντες της τσάντας είναι εξοπλισμένοι με σύστημα λάστιχο που εξυπηρετεί την αποφυγή το να υπάρχουν ελεύθερα κομμάτια του ιμάντα τα οποία μπορεί να ενοχλούν το χρήστη
iii) οι δυο μικρές οπές στον πάτο και στην πλάτη έχουν τοποθετηθεί με σκοπό την αποστράγγιση οποιουδήποτε υγρού χυθεί, στο εσωτερικό της τσάντας.
iv) Τέλος υπάρχουν δυο μικρές οπές στον χερούλι μεταφοράς που ανοίγουν για να περάσει ο σωλήνας του camel back ή εναλλακτικά για να βγει η κεραία ασυρμάτου.

Χαρακτηριστικά:

Ύφασμα   :Cordura 1000D Nylon
Φερμουάρ:YKK 
Κλίπ        :UTX Duraflex
Κορδόνια  :Paracod 550
Μolle       :Μπροστά-Πλαι-Ιμάντες μεταφοράς
Θήκη Κεντρική:     46*28.5*16.5cm
Θήκη Διαχείρησης: 40*27*5.5 cm

Η Kyler είναι μια τσάντα πλάτης που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για πλήρη οργάνωση και σε περιπτώσεις που δεν αρκεί, με επιπλεόν θήκες molle σίγουρα θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στη μεταφορά αντικειμένων.

Ένα προϊόν της Pentagon που σίγουρα θα αγαπήθηκε.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσάντα Πλάτης KYLER 20 Hours Pentagon

Τσάντα Πλάτης KYLER 20 Hours Pentagon

Τσάντα molle 40lt μοντέλο Kyler της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία