Τσάντα Πλάτης KYLER 20 Hours MC Pentagon

Tσάντα πλάτης Kyler molle της Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€73.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 7 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Έπειτα από την τεράστια εμπορική επιτυχία της τσάντας Kyler 20 Hours, η  εταιρεια PENTAGON® συνεργάστηκε με τους καλύτερους και παρουσιάζει κάτι το εξαιρειτκό, την Kyler 20 σε χρώμα Multicam®.

Το όνομα της προκύπτει από την λέξη μικρός Ninja και είναι αυτό ακριβώς που ήθελε να κατασκευάσει η εταιρεία. Ένα μικρό Ninja που θα μπορεί να έχει τα πάντα.

Η τσαντά Kyler έχει κατασκευαστεί με πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς όπως 1000D Nylon Cordura, Φερμουάρ ΥΚΚ και Κουμπώματα UTX.

/images/pentagon/Kyler_Pack_Inside_Pentagon.png

 

Είναι μια χρηστική τσάντα όπου πέρα από την εξαιρετική αρχιτεκτονική δομή τοποθέτησης αντικειμένων στις δύο κύριες θέσεις της, διαθέτει μια την ανεξάρτητη θέση τοποθέτησης υδροδοχείου στην πλάτη και τρεις κρυφές: δύο στο πλαι κατά μήκος της τσάντας και μια στην κορυφή.

/images/pentagon/Kyler_Pack_Pocket_Pentagon.png

Στις κρυφές θήκες έχει τοποθετηθεί Lining Fine Tricot - Fleece ποιοτικό και ανθεκτικό ώστε να μην φθείρονται τα υλικά που μεταφέρεται π.χ. γυαλιά ηλίου χωρίς την θήκη τους.

Τα Pads με αναπνέον υλικό 3D Mesh που βρίσκονται στις τέσσερις άκρες της πλάτης, κύρια σήμεια επαφής με το σώμα, και στους ιμάντες στήριξης επιτρέπουν τον καλύτερο αερισμό έτσι ώστε να μην ιδρώνετε εύκολα κάτα την μεταφορά. Στα σήμεια όπου έχει τοποθετηθεί κορδόνι χρησιμοποιείται κορδόνι Mil-Spec: Real Paracode 550 το οποίο σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να χρησιμοποιηθεί όπως το αρτάνι.

Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα της είναι: 

  • Ο ιμάντας μέσης που κλείνει με κλιπ εξυπηρετεί στο να μην <<φεύγει>> προς τα πίσω όταν μεταφέρετε βάρος
  • Οι ιμάντες της τσάντας είναι εξοπλισμένοι με σύστημα λάστιχο που εξυπηρετεί την αποφυγή το να υπάρχουν ελεύθερα κομμάτια του ιμάντα τα οποία μπορεί να ενοχλούν το χρήστη
  • Οι δυο μικρές οπές στον πάτο και στην πλάτη έχουν τοποθετηθεί με σκοπό την αποστράγγιση οποιουδήποτε υγρού χυθεί, στο εσωτερικό της τσάντας.
  • Οι υπάρχουν δυο μικρές οπές στον χερούλι μεταφοράς που ανοίγουν για να περάσει ο σωλήνας του camel back ή εναλλακτικά για να βγει η κεραία ασυρμάτου.

Χαρακτηριστικά:

Ύφασμα   :Cordura 1000D Nylon
Φερμουάρ:YKK 
Κλίπ        :UTX Duraflex
Κορδόνια  :Paracod 550
Μolle       :Μπροστά-Πλαι-Ιμάντες μεταφοράς
Θήκη Κεντρική:     46*28.5*16.5cm
Θήκη Διαχείρησης: 40*27*5.5 cm

Η Kyler είναι μια τσάντα πλάτης που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για πλήρη οργάνωση και σε περιπτώσεις που δεν αρκεί, με επιπλεόν θήκες molle σίγουρα θα υπερκαλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στη μεταφορά αντικειμένων.

Ένα προϊόν της Pentagon που σίγουρα θα αγαπηθεί και στο χρώμα αυτό καθότι στην τιμή που το προσφέρουμε αποτελεί το οικονομικότερο σακίδιο πλάτης με γνήσιο multicam χρωματισμό.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσάντα Πλάτης KYLER 20 Hours MC Pentagon

Τσάντα Πλάτης KYLER 20 Hours MC Pentagon

Tσάντα πλάτης Kyler molle της Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία