-9%

Τσάντα Πλάτης Assault S Ranger Green-Coyote Mil-Tec

Τσάντα πλάτης assault molle 20lt

Περισσότερες λεπτομέρειες

€35.00

€32.00

-€3.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 3 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

H πολυαγαπημένη τσάντα πλάτης της γερμανικής εταιρείας Mil-Tec με σύστημα Molle τώρα και δίχρωμη έκδοση χακί (ranger green-νέος χρωματισμός) με καφέ (coyote) για να φύγουμε από τα κλασσικά. Είναι μοντέλο που έκανε θραύση πωλήσεων και συνεχίζει λόγω του εργονομικού σχεδιασμού του και του μικρού όγκου.

Έχει χωρητικότητα 20λίτρων και πλαϊνούς ιμάντες που ρυθμίζουν τον όγκο σε περιπτώσεις που είναι άδεια. Διαθέτει ανατομική πλάτη κατασκευασμένη από EVA foam 550g/qm και φέρει με ιμάντες μεταφοράς φάρδους 5cm.

Έχει δύο μεγάλες θήκες μεταφοράς και δυο μικρότερες στο μπροστινό μέρος που ασφαλίζουν με φερμούαρ δύο κατευθύνσεων. Η μεγάλη κεντρική έχει την δυνατότητα να ανοίγει 180 μοίρες για να μπορεί ο χρήστης να χειριστεί με άνεση τα αντικείμενα στο εσωτερικό.

Στις δύο μικρότερες μπροστινές θήκες στην επάνω εξωτερικά υπάρχει τμήμα Velcro όπου αφαιρείτε το σήμα της εταιρείας και μπορεί να τοποθετήσει ο χρήστης δικά του σήματα ενώ στην κάτω εσωτερικά υπάρχει ποικιλία μικρών θηκών για πλήρη οργάνωση πολυεργαλείων, στυλών και άλλων αντικειμένων.

Θεωρείτε ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να τη συνδυάσουν με έξτρα εξοπλισμό διότι διαθέτει υποδοχή για προσάρτηση επιπλέον θήκων μέσω του συστήματος molle.

Επιπλέον στο πίσω μέρος φέρει θέση που ανοίγει με velcro και μπορεί να τοποθετηθεί υδροδοχείο τύπου camel back ή άλλα αντικείμενα όπως Laptop, Tablet κ.α.

Χαρακτηριστικά:

Εξωτερικά: 100% Polyester, Polyvinylchloride coated
Εσωτερικά:
100% Polyester
Πλάτη: αφρός EVA (550g/qm)
Συνολικός όγκος: 20 λίτρων
Διαστάσεις: 42 x 20 x 25 εκατοστά
Βάρος: 1.1 gr

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσάντα Πλάτης Assault S Ranger Green-Coyote Mil-Tec

Τσάντα Πλάτης Assault S Ranger Green-Coyote Mil-Tec

Τσάντα πλάτης assault molle 20lt

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία