Τσαντάκι Φαρμακείου Tiger

Τσαντάκι φαρμακείου

Περισσότερες λεπτομέρειες

€23.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Τσαντάκι φαρμακείου ειδικά σχεδιασμένο από την Tiger με θήκες για μεταφορά αντικειμένων πρώτων βοηθειών ή ιατρικού υλικού ψαλίδια επιδέσμους κλπ.

Εξωτερικά στην μια πλευρά διαθέτει διαφανή θήκη όπου ο χρήστης μπορεί να γράψει σε χαρτί και να τοποθετήσει τα περιεχόμενα ώστε να γνωρίζει τι περιέχει αν πάσα στιγμή στο εσωτερικό του. Στην άλλη πλευρά διαθέτει velcro όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους πχ. τοποθέτηση σήματος ομάδας, μονάδας κλπ.

/images/tiger/Rescue_Pouch_7704.3_Tiger.jpg

Διαθέτει χερουλάκι μεταφοράς το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί με χερουλάκι άλλου χρώματος έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταξινόμηση αυτών αν χρειαστεί ανάλογα με το περιεχόμενο τους. Τα χρώματα που είναι διαθέσιμα το χερουλάκι είναι: μπλε, κόκκινο, χακί και εμπεριέχονται στο εσωτερικό του.

Εσωτερικά διαθέτει αποσπώμενο pad με velcro το οποίο αριστερά του διαθέτει 15 θέσεις για μικρές αμπούλες και 10 για θέσεις για μεγάλες όπου κάποιες φορές το επάνω μέρος τους μπορεί να σταθεροποιηθεί στην θέση για τις μικρές. Στα δεξιά του υπάρχουν δύο σειρές με 15 θέσεις η κάθε μια όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν πχ. για τοποθέτηση μικρής σύριγγας ή βελόνας.

/images/tiger/Rescue_Pouch_7704.1_Tiger.jpg

Επιπλέον στο εσωτερικό του διαθέτει θήκη που ανοίγει κλείνει με φερμουάρ και η μια της πλευρά είναι διαφανή θήκη ώστε να φαίνεται το περιεχόμενο στο εσωτερικό της. Στην πίσω της πλευρά υπάρχουν σημεία στήριξης αντικειμένων με λάστιχο.

/images/tiger/Rescue_Pouch_7704.2_Tiger.jpg

Πέρα από τα παραπάνω εσωτερικά αριστερά και δεξιά του περιέχει επιπλέον δύο θέσεις τοποθέτησης αντικειμένων, με λάστιχα συγκράτησης, εκ των οποίων η μια εκ του συνόλου είναι διαφανή.

Η πρόσβαση στο εσωτερικό του γίνεται με φερμουάρ. Είναι κατασκευασμένο από ποιητικό 420 HD Nylon με βάρος μόλις 250 gr και διαστάσεις 22*13*8cm.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσαντάκι Φαρμακείου Tiger

Τσαντάκι Φαρμακείου Tiger

Τσαντάκι φαρμακείου

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε