ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Φακός Κλειδιών Nitecore TIKI BK 300Lum

Φακός επαναφορτιζόμενος Nitecore...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€24.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Φακός μπρελοκ της εταιρείας Nitecore μοντέλο TIKI 300 ιδανικός να τον έχετε συνεχώς μαζί σας στα κλειδιά για κάθε πιθανή ανάγκη όπου επικρατεί χαμηλός φωτεισμός.

Πολύ ελαφρύς με μόλις 10gr διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και 5 LED συνολικής ισχύος 300Lumens με σκάλες φωτεισμούς. Το μεγάλο εύρος φωτισμού του που φτάνει έως τις 170 μοίρες θα καλύψει τις ανάγκες σας ενώ με την κάθετη ρύθμιση έως 60 μοίρες μπορείτε να τον προσαρμόσετε ακριβώς όπως σας εξυπηρετεί.

Κατασκευασμένος από πολυκαρβονικά υλικά (PC) που χρησιμοποιούνται κυρίως στην αεροναυπηγική βιομηχανία και την βιομηχανία ηλεκτρονικών. Έχει περίβλημα στην κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ το TIKI LE έχει περίβλημα στην κεφαλή από κράμα Αλουμινίου. Και τα δύο έχουν εξαιρετική διάχυση της θερμοκρασίας. Είναι βαθμονομημένος σύμφωνα με IP66 και ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο ύψος.

Πολύ μικρό βάρος μόλις 10g και πολύ μικρό σε διαστάσεις με μήκος: 55mm και διάμετρο κεφαλής 14,7mm

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

 • Λάμπας Το TIKI και το TIKI LE ενσωματώνουν ένα κεντρικό LED OSRAM P8 με έναν ολοκληρωμένο ανακλαστήρα που εκπέμπει μία ομοιόμορφη και απαλή δέσμη.
 • Το TIKI και το TIKI LE διαθέτουν και από δύο βοηθητικά LED ως εξής:
      - TIKI  …….... Ένα λευκό LED υψηλού CRi και ένα υπεριώδες LED (500mW, 365nm)
  Το βοηθητικό λευκό LED υψηλού CRi που διαθέτει ο TIKI έχει την δυνατότητα να αποκαλύπτει το πραγματικό χρώμα των αντικειμένων που φωτίζει και είναι ιδανικό για φωτισμό σε κοντινή απόσταση όπως για παράδειγμα στο Camping ή το νυχτερινό διάβασμα.
 • Το CRi είναι μία ποσοτική μέτρηση της ικανότητας μία πηγής φωτισμού να αποκαλύπτει τα χρώματα διαφόρων αντικειμένων με πιστότητα σε σύγκριση με το φυσικό ημερήσιο φως. Το εύρος των τιμών του CRi κυμαίνεται από 0-100. Όσο μεγαλύτερες γίνονται οι τιμές, τόσο πιο ικανό είναι το φως να αποκαλύψει το πραγματικό χρώμα των αντικειμένων.
 • Το TIKI είναι εφοδιασμένο με ένα βοηθητικό LED υψηλού CRI (Μεγαλύτερου ή ίσου με 90), που παράγει μία θερμή και απαλή δέσμη που μοιάζει το φυσικό φως του ήλιου και δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα ενώ παράλληλα μειώνει την ένταση των ματιών.
 • Το βοηθητικό υπεριώδες LED (500mW, 365nm) του TIKI έχει την δυνατότητα να διεγείρει τον φθορισμό σε αντικείμενα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων και πλαστών εγγράφων, ως ελεγκτής φθοριζόντων χημικών, ως ενεργοποιητής φωσφοριζόντων υλικών ή ως φως που ελκύει έντομα.
 • Το βοηθητικό LED κόκκινου φωτισμού του TIKI LE μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προειδοποιητικός φωτισμός κατάδειξης θέσης ή ως φωτισμός αναγνώρισης ομάδας ή ως φωτισμός για αποστολή σημάτων κατά την διάρκεια περιπάτων ή κατασκήνωσης.
 • Η λειτουργία Προειδοποιητικού Αναβοσβήματος με εναλλαγή του Κόκκινου και του Μπλε φωτισμού που διαθέτει ο TIKI LE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή προειδοποιητικού σήματος σε οχήματα που πλησιάζουν ή σε πεζούς για την αποφυγή πιθανών κινδύνων.
 • Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος, πατήστε και κρατήστε πατημένο τον διακόπτη και θα μεταβείτε άμεσα στο πιο ισχυρό επίπεδο φωτισμού του κύριου LED
 • Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος, με διπλό πάτημα του διακόπτη το κεντρικό LED ανάβει στον πιο χαμηλό φωτισμό.
 • Όταν ο φακός είναι ενεργοποιημένος, παρατεταμένο πάτημα του διακόπτη και ο φακός απενεργοποιείται.
 • Όταν ο φακός είναι ενεργοποιημένος, σύντομα πατήματα του διακόπτη αλλάζουν την ένταση φωτισμού με την σειρά "Πολύ Χαμηλό-Χαμηλό-Μεσαίο-Turbo"
 • Προστασία από ατυχή ενεργοποίηση. Ο σχεδιασμός για ενεργοποίηση με διπλό πάτημα του διακόπτη, προστατεύει αποτελεσματικά από ατυχή ενεργοποίηση.
  Τριπλό πάτημα για τους βοηθητικούς φωτισμούς.
  Για το TIKI: Όταν ένας από τους βοηθητικούς φωτισμούς είναι ενεργοποιημένος, με σύντομο πάτημα του διακόπτη αλλάζουν κυκλικά οι βοηθητικές φωτεινότητες με την ακόλουθη σειρά " Υπεριώδες LED(UV) - Λευκό μόνιμα αναμμένο - Λευκό προειδοποιητικό αναβόσβημα "
  Για το TIKI LE: Όταν ένας από τους βοηθητικούς φωτισμούς είναι ενεργοποιημένος, με σύντομο πάτημα του διακόπτη αλλάζουν κυκλικά οι βοηθητικές φωτεινότητες με την ακόλουθη σειρά " Κόκκινο - Μπλε - Κόκκινο/Μπλε προειδοποιητικό αναβόσβημα "
 • Ο χειρισμός είναι εύκολος και όλες οι λειτουργίες επιτυγχάνονται με την χρήση ενός κεντρικού διακόπτη.
 • Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με τα 130mAh έχει συγκρίσιμη απόδοση με μία Αλκαλική μπαταρία μεγέθους ΑΑΑ.
 • Κατά την διάρκεια της φόρτισης η μπλε ενδεικτική λυχνία φόρτισης που βρίσκεται κάτω από τον διακόπτη θα είναι μόνιμα αναμμένη. Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, η μπλε ενδεικτική λυχνία φόρτισης θα σβήσει.
 • Ο φακός διαθέτει πολλαπλές ασφαλιστικές δικλίδες.
        - Προστασία από υπερβολική φόρτιση.
        - Προστασία από υπερβολική αποφόρτιση.
        - Προστασία από βραχυκύκλωμα.
 • Εξελιγμένη τεχνολογία διακοπής του ρεύματος (APC). 
  Μία πολύ μικρή ποσότητα ρεύματος παρασιτικής αποφόρτισης παρέχει την δυνατότητα για παραμονή σε κατάσταση αναμονής έως και 365 ημέρες !
 • Το κάλυμμα του διακόπτη από υλικό rubber προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη.
 • Διαθέτει την ειδική λειτουργία να μένει ενεργοποιημένος κατά την διάρκεια της φόρτισης. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει τον φακό σε φαναράκι χρησιμοποιώντας το προαιρετικό αξεσουάρ της NITECORE.
 • Ο οπίσθιος ενσωματωμένος δακτύλιος είναι συμπαγής και ανθεκτικός, ικανός να αντέξει βάρος έως και 30κιλά.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φακός Κλειδιών Nitecore TIKI BK 300Lum

Φακός Κλειδιών Nitecore TIKI BK 300Lum

Φακός επαναφορτιζόμενος Nitecore...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης για κυνηγούς και λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Katadyn, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.