Εξωλκέας Δηλητηρίου Venimex Care Plus

Φίλτρο νερού Care Plus

Περισσότερες λεπτομέρειες

€25.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Εξωλκέας δηλητηρίου της εταιρείας Care Plus μοντέλο VENIMEX που μπορεί χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει και να περιορίσει την εξάπλωση του δηλητηρίου από τσιμπήματα εντόμων και ερπετών. Ιδανικό για να προλάβει άσχημες καταστάσεις από τσίμπημα φιδιού ή περιπτώσεις ατόμων με αλλεργίες σε μέλισσες κ.α. Μικρό για να μπορείτε να το έχετε συνεχώς μαζί σας στο κιτ πρώτων βοηθειών.

Πέρα των προαναφερόμενων το Venimex μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των δηλητηρίων από δαγκώματα ψαριών όπως της δράκαινας, του σκορπιού προλαβαίνοντας την εξάπλωση και τα συμπτώματα από την επίδραση, όπως πόνος, λιποθυμία κ.α. 

Ο εξωλκέας δηλητηρίου Venimex της Care Plus ® είναι μία αντλία κενού που μπορεί να αφαιρέσει το δηλητήριο από την περιοχή ενός δαγκώματος ακίνδυνα και ανώδυνα. Το εξαιρετικό σε αυτήν την αντλία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμα και σε σημεία που είναι δύσκολο να τα φθάσετε ασκόντας μικρό πίεση 803 mbar (με το μικρό πώμα).

To Venimex μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν για παροχή πρώτων βοηθειών πριν την προσφυγή σε ιατρική ή νοσοκομειακή βοήθεια που θεωρείται απαραίτητη για άτομα με αλεργίες κ.α.

Ιδανικό, τo Venimex είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, σε κάθε ψαρά, κυνηγό, λάτρη της υπαίθριας διαβίωσης κ.λ.π

Η συσκευάσια περιλαμβάνει:
1 Τεμ Αντλία κενού
2 Τεμ Δύο Κεφαλές διαφορετικού μεγέθους
1 Τεμ Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Εξωλκέας Δηλητηρίου Venimex  Care Plus

Εξωλκέας Δηλητηρίου Venimex Care Plus

Φίλτρο νερού Care Plus

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία