Μαχαίρι Morakniv Eldris

Μικρό μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€29.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Μαχαίρι μικρού μεγέθους της Σουηδικής εταιρείας Morakniv μοντέλο Eldris. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το μικρότερο σε μέγεθος μαχαίρι της εταιρείας Morakniv χωρίς να υστερεί όμως σε δύναμη ή χρησιμότητα καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για ένα μαχαίρι καθημερινής γενικής χρήσης.

Κατασκευασμένο από 12C27 ανοξείδωτο ατσάλι με δύο διαφορετικά τροχίσματα στη λεπίδα του για διαφορετικές χρήσεις. Από τη λαβή και για τα πρώτα 19 χιλιοστά έχει τρόχισμα σκανδιναβικού τύπου που σας επιτρέπει να το χρησιμοποείτε σε πιο σκληρές εργασίες όπως κόψιμο μικρών κλαδιών ενώ στο μπροστινό τμήμα της λεπίδας το πιο λεπτό τρόχισμα του εξυπηρετεί σε εργασίες που απαιτούν περισσότερη ακρίβεια όπως τεμαχισμός κρέατος.

Η λαβή του είναι του είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό πολυπροπυλένιο με σκληρό κέντρο και πιο μαλακό περίγραμμα για ευκολότερο κράτημα και χειρισμό. Επίσης η λαβλη του σε μήκος είναι όσο ενός κανονικού μαχιριού με μεγαλύτερη λεπίδα έτσι ώστε να έχετε καλύτερη αίσθηση στο κράτημα όταν το χρησμοποιείτε.

Χαρακτηριστικά:

Βάρος: 80 γραμμάρια
Λαβή:  Πολυπροπυλένιο
Τύπος ατσαλιού: 12C27
Μήκος λεπίδας:   5.9 εκ.
Συνολικό μήκος: 4.3 εκ.
Είδος λεπίδας:    Drop point
Πάχος λεπίδας:   2 χιλιοστά
Σκληρότητα λεπίδας: 58 HRC
Γωνία ακονίσματος: 12°

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μαχαίρι Morakniv Eldris

Μαχαίρι Morakniv Eldris

Μικρό μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία