ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Δίχτυ Woodland Χωρίς Αρτάνι Zoom

Δίχτυ Woodland Χωρίς Αρτάνι

Δίχτυ Woodland με το μέτρο φάρδος 2.4μ...

Περισσότερες λεπτομέρειες

€20.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Δίχτυ παραλλαγής σε χρώματα Woodland. Δηλαδή είναι σε χρωματισμούς καφέ σκούρο από την μία πλευρά και πράσινο σκούρο από την άλλη. Το πλάτος είναι 2.4m και πωλείται με το μέτρο.

Προσοχή δεν προτείνεται για σκίαση και για εξωτερικούς χώρους διότι υπάρχει πιθανότητα καταστροφής με τον αέρα ή χαλάζι άμεσα. Είναι προϊόν περισσότερο για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, βιτρίνας καταστημάτων, τοίχου, φράχτη.

Ελάχιστη παραγγελία 2.4μ * 2μ. Μόνο στο συγκεκριμένο προϊόν και στα προϊόντα αυτής της υποκατηγορίας, η τιμή παρουσιάζεται με το μέτρο και έπειτα είναι υποχρεωτική η επιλογή των δύο μέτρων.

Ο ανωτέρω τρόπος εμφάνισης της τιμής είναι για να μπορεί ο πελάτης να κάνει σύγκριση μεταξύ τιμών ανά μέτρο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεγαλύτερου μήκους δίχτυ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πιέζοντας εδώ.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δίχτυ Woodland Χωρίς Αρτάνι

Δίχτυ Woodland Χωρίς Αρτάνι

Δίχτυ Woodland με το μέτρο φάρδος 2.4μ...

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

21προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.