Zoom

Συσκευή κατά των τσιμπημάτων κουνουπιών

Προστασία από κουνούπια

Περισσότερες λεπτομέρειες

€9.50


Προσθήκη στη wishlist

Mosquito Click

Πολύ συχνά τα κουνούπια κάνουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες ανυπόφορες. Η φαγούρα από το τσίμπημα είναι συνήθως πολύ ενοχλητική και αν υποκύψουμε στον πειρασμό να ξύσουμε την περιοχή για να ανακουφιστούμε μπορεί να μολύνουμε χειρότερα την πληγή ακόμα και να δημιουργήσουμε λοίμωξη.

Για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά αυτά συμπτώματα, εφευρέθηκε σε εργαστήρια της Ιταλίας, μια πρακτική και εύκολη στη χρήση της συσκευή, το Mosquito Click®.

Τι ειναι το Mosquito Click και πως λειτουργει;

Η απόλυτα φυσική λειτουργία βασίζεται στο φαινόμενο του πιεζοηλεκτρισμού, που προέρχεται από τη συμπίεση του χαλαζία που περιέχει, καθώς πιέζεται το κουμπί του Mosquito Click®.

Όταν το χρησιμοποιήσετε στην περιοχή του τσιμπήματος, η μικρή ενέργεια που παράγεται, αδρανοποιεί την αντίδραση της ισταμίνης που προκαλεί τη φαγούρα και το πρήξιμο του οιδήματος. Εμποδίζεται έτσι η φαγούρα και δεν νιώθετε πια την ανάγκη να ξύνετε την πληγή κινδυνεύοντας με περαιτέρω μόλυνση ή ακόμα και λοίμωξη.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Είναι απόλυτα ασφαλές καθώς πληρεί και τις ειδικές απαιτήσεις ασφαλείας της κοινοτικής οδηγίας 93/42/ΕΟΚ, στην κατηγορία Ιατρική Συσκευή Κλάσης ΙΙa και έχει σήμανση CE 0051 και TGA και διαθέτει άδεια για τη διακίνησή του στην Ελληνική αγορά από τον ΕΟΦ. Κατάλληλο για χρήση σε παιδιά άνω των 6 μηνών.

Το Mosquito Click® έχει πουλήσει εκατομμύρια προϊόντα σε όλο τον κόσμο με μηδενικές παρενέργειες ή ατυχήματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Με την εγγύηση από τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών των πανεπιστημίων London School of Hygiene & Tropical Medicine, Civile Hospital of Brescia (Italy) και Sant’Orsola Malpighi University of Bologna και την επιβεβαίωση από αναρίθμητες εμπειρίες από ανθρώπους που το έχουν χρησιμοποιήσει για την αποτελεσματική λειτουργία του, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Είναι πολύ οικονομικό με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 25.000 click (4.000-5.000 τσιμπήματα). Κανένα gel ή άλλη συμβατική μέθοδος δεν μπορεί να καλύψει τόσα τσιμπήματα με τόσο χαμηλό κόστος !

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Mosquito-Click® είναι μικρό, εύχρηστο, μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να το έχει κανείς πάντοτε μαζί του (πχ μαζί με τα κλειδιά του).

Είναι οικολογικό. Δεν περιέχει χημικές ουσίες. Δεν χρειάζεται μπαταρίες για να λειτουργήσει.

Κρατήστε το Mosquito Click® όπως στην φωτογραφία και ακουμπήστε τη μύτη του στο σημείο που είναι το τσίμπημα. Πιέστε το κουμπί όσες φορές είναι αναγκαίο.

Συνήθως για τους ενήλικες 5-10 clicks είναι αναγκαία για να σταματήσουν την φαγούρα και 10-15 clicks για να ελαττώσουν το πρήξιμο.

Για παιδιά (άνω των 6μηνών) η μισή δόση είμαι αρκετή, ενώ για πιο ευαίσθητους ή αλλεργικούς ανθρώπους μπορούν να χρειαστούν περισσότερες δόσεις.

Αν η παρόρμηση για να ξυστείτε επανέλθει, επαναλάβετε τη δράση όσες φορές χρειαστεί. Περισσότερα κλικ ελαττώνουν το πρήξιμο.

Η ευεργετική επίδραση του Mosquito-Click® γίνεται συνήθως αισθητή λίγα λεπτά μετά την χρήση.

Συνίσταται κυρίως για θεραπεία των συμπτωμάτων από τσιμπήματα κουνουπιών, μύγας και τσουκνίδας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιείτε στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Μετά την χρήση εντομοαπωθητικών, εύφλεκτων υγρών, αερίων ή κοντά σε τέτοιες ουσίες.
 • Σε όσους φορούν βηματοδότη, όσους έχουν καρδιακές παθήσεις και επιληψία
 • Σε εγκύους και βρέφη κάτω των 6 μηνών.
 • Μη χρησιμοποιείτε το Mosquito Click σε ανοιχτές πληγές, ή αν είστε ευαίσθητοι στον ηλεκτρικό μικροπαλμό.
 • ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ και ανθρώπους με διανοητική ή ψυχολογική στέρηση. Είναι ιατρική συσκευή Δεν είναι παιχνίδι.
 • Μην το χρησιμοποιείτε σε ευαίσθητες περιοχές, όπως: στόμα, γλώσσα, μάτια, αυτιά, στην εσωτερική πλευρά του καρπού ή κεντρικά στην παλάμη.
 • Ασφαλές για χρήση σε παιδιά άνω των 6 μηνών. Τη δόση όμως την χορηγούν αυστηρά οι ενήλικες.
 • Συνίσταται η τακτική απολύμανση της συσκευής μετά την χρήση, ειδικά αν χρησιμοποιείτε σε ανοικτές πληγές και από διαφορετικούς ανθρώπους.
 • Μην συνεχίζετε την χρήση αν υπάρξει ερεθισμός.
 • Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή με υγρά χέρια.
 • Μετά το τέλος της ζωής του ξεφορτωθείτε το υπεύθυνα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Συσκευή κατά των τσιμπημάτων κουνουπιών

Συσκευή κατά των τσιμπημάτων κουνουπιών

Προστασία από κουνούπια

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία