Τσαντάκι Πιστολιού Nemea Pentagon

Τσαντάκι Πιστολιού Nemea της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€20.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Nέο τσαντάκι μέσης για απόκρυψη όπλου μοντέλο Nemea από την εταιρεία Pentagon βασισμένο στο Hide.

Ιδανικό για να κουβαλάτε το πιστόλι σας σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που δεν θέλετε να δίνετε στόχο καθότι δεν θυμίζει κανένα από τα κλασσικά έως σήμερα ενώ είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων που κανείς δεν πρόσφερε μέχρι σήμερα.

Η καινοτομία του οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει μια κεντρική κρυφή θήκη τοποθέτησης του όπλου με αποτέλεσμα να μην προδίδει ότι ο χρήστης του μεταφέρει οπλισμό.

Εσωτερικά στο καπάκι της κεντρικής θήκης υπάρχει δίχτυ mesh  που ασφαλίζει με φερμουάρ για τοποθέτηση γεμιστήρων ή άλλων αντικειμένων. Εξωτερικά στην κεντρικής διαθέτει μια θήκη στην οποία η πρόσβαση γίνεται με φερμουάρ και δύο επιπλέον μικρότερων άμεσης πρόσβασης δίχως προστασία για τοποθέτηση π.χ. αναπτήρα κ.α

Αριστερά και δεξία της κεντρικής θήκης διαθέτει δύο αυτόνομες θήκες που ασφαλίζουν με φερμούαρ για τοποθέτηση κινητού, πολυεργαλείου, τσιγάρων ή ακόμη και επιπλέον γεμιστήρων.

Επιπλέον μικρή κρύφη θήκη υπάρχει στο πίσω μέρος από το τσαντάκι που εφάπτεται με την κοιλακή χώρα και ασφαλίζει με φερμουάρ.

Τα υλικά κατασκευής που επιλέχθηκαν είναι Cordura 600EN, Φερμουάρ SBS, αναβαθμισμένο σύστημα Quick Openning και Κουμπώματα UTX τύπου stealth τα οποία εξυπηρετούν στο γεγονός να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται ο θόρυβος που προκαλείται καθώς το ανοίγει ή κλείνει ο χρήστης της θήκες γεμιστήρων.

Στα σήμεια όπου έχει τοποθετηθεί κορδόνι χρησιμοποιείται κορδόνι Mil-Spec: Real Paracode 550 το οποίο σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να χρησιμοποιηθεί όπως το αρτάνι.

Στο εσωτερικό για να μην γρατζουνιέται το όπλο έχει τοποθετηθεί Lining Fine Tricot - Fleece ποιοτικό και ανθεκτικό ώστε να μην φθείρεται με την συνεχής τριβή.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τσαντάκι Πιστολιού Nemea Pentagon

Τσαντάκι Πιστολιού Nemea Pentagon

Τσαντάκι Πιστολιού Nemea της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε