Μπουφάν Gen V 2.0 3 in 1 Pentagon Special Edition

Μπουφάν 3 σε 1 της εταιρείας Pentagon

Περισσότερες λεπτομέρειες

€136.90

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 13 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Μακρύ μπουφάν μοντέλο Gen V 2.0 με αδιαβροχοποιήση και εσωτερική επένδυση από fleece ώστε να σας προστατεύει ενάντια στο κρύο.

Είναι μπουφάν 3 σε 1, κατασκευασμένο από την εταιρεία Pentagon, μιας και η επένδυση μπορεί να αφαιρεθεί μέσω φερμουάρ και να φορεθεί ξεχωριστά ως ζακέτα καθότι είναι πολύ ζεστή. Το εξωτερικό τμήμα σε περιόδους με ήπιες καιρικές συνθήκες μπορεί να φορεθεί μόνο του ως αντιανεμικό-αδιάβροχο.

Το Gen V 2.0 διάθετει Storm|Tex­ μεβράνη με αδιαβροχοποιήση 8000mm και αναπνευσιμότητα 5000mm. Κουμπώνει με φερμουάρ ΥΚΚ® και σφραγίζει με πατιλέτα που φέρει velcro.

Κάτω από την αμασχάλη υπάρχουν σημεία υποδοχής αέρα τα οποία ανοίγουν με φερμουάρ για να μειωθεί η ζέστη στο εσωτερικό σε περιπτώσεις έντονης εργασίας ή κίνησης.

Για γρήγορη έξοδο της υγρασίας από το εσωτερικό και την διατήρηση σωστής θερμοκρασία έχει πολύ έξυπνα σχεδιαστεί άνοιγμα στην πλάτη που βρίσκεται ψηλά στο ύψος του στέρνου.

Στο γιακά διάθετει κουκούλα που μαζεύει και κρύβεται εσωτερικά. Διαθέτει λάστιχο στις άκρες της που ρυθμίζει και βοηθά ώστε να προσαρμοστεί σωστά για να σας προστατεύει από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα.

Για καλύτερη εφαρμογή τα μανίκια σφραγίζουν στην μανσέτα με velcro ενώ στο κάτω μέρος εσωτερικά υπάρχει κορδόνι για να μπορείτε το σφύξετε και να το γυρίσετε προς τα μέσα.

Στο στήθος εξωτερικά αριστερά και δεξιά βρίσκονται δύο πολύ χρήσιμες οριζόντιες τσέπες που ασφαλίζουν με φερμουάρ κάθετου προσανατολισμού.

Επιπλέον δύο τσέπες υπάρχουν στην περιοχή της κοιλιακής χώρας οι οποίες εσωτερικά φέρουν Fleece Tricot ώστε να προστατεύουν τα χέρια από το κρύο.

Πέρα από τα προαναφερόμενα η Pentagon φρόντισε και για τα διαφόρα μικροπράγματα συχνής χρήσης τοποθετόντας μια εξωτερική τσέπη στο αριστερό μανίκι για να τοποθετείται τσιγάρα, κάρτες, ταυτότητες, κλειδιά ή μικρό κινητό.

Ένα μπουφάν που σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε όλες τις ώρες π.χ υπηρεσία, βόλτα, δουλεία κ.α. και θα μείνεται αποτελεσματικά προστατευμένοι ενάντια στο κρύο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΔΩΡΟ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ & ΤΑ ΡΑΦΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 17€

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ:

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ/ΣΗΜΑ ΣΤΗΘΟΥΣ/ΣΗΜΑ ΘΕΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ/ΣΗΜΑΙΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ ΕΙΝΑΙ:

ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΛΑΤΗΣ/ΣΗΜΑ ΣΤΗΘΟΥΣ/ΣΗΜΑ ΘΕΣΕΩΣ ΟΠΚΕ/ΣΗΜΑΙΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ:

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ/ΣΗΜΑ ΣΤΗΘΟΥΣ/ΣΗΜΑΙΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ:

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ/ΣΗΜΑ ΣΤΗΘΟΥΣ/ΣΗΜΑ ΘΕΣΕΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ/ΣΗΜΑΙΑ

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μπουφάν Gen V 2.0 3 in 1 Pentagon Special Edition

Μπουφάν Gen V 2.0 3 in 1 Pentagon Special Edition

Μπουφάν 3 σε 1 της εταιρείας Pentagon

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε