ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 50€

 

Λοστός ESP Zoom

Λοστός ESP

Λοστος της εταιρείας ESP

Περισσότερες λεπτομέρειες

€50.00

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 5 πόντους.


Προσθήκη στη wishlist

Προσφορές

Η Τσέχικη εταιρεία ESP καινοτομεί και παρουσιάζει τον λοστό που προσαρμόζεται επάνω στο γκλοπ και προορίζεται για χρήση από την αστυνομία ή τις ομάδες διάσωσης.

Οι διαστάσεις του είναι 170x48mm και το βάρος 850gr. Μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί στο γκλοπ μετά το ξεβίδωμα της τάπας που βρίσκεται στο πίσω μέρος. 

Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπου είναι αναγκαστική η είσοδος σε κλειστό χώρο.

Το εργαλείο μπορεί να φανεί χρήσιμο για σπάσιμο ξύλινης πόρτας, ξήλωμα κλειδαριάς μέσω ειδικής θέσης-εσοχής που βρίσκεται επάνω στο εργαλείο, για χαλάρωμα μεντεσέδων, αφαίρεση των καρφιών, σφυρηλάτηση αντικειμένων ή για τη διάσωση ατόμων από οχήματα που τυχόν έχουν εγκλωβιστεί.

Ένα ακόμη εργαλείο της ESP που καθιστά το γκλοπ της ως απαραίτητο και χρήσιμο πέρα από μέσω καταστολής.

* Προσοχή η παραγγελία αφορά μόνο το πρόσθετο εξάρτημα που μετατρέπει το γκλοπ σε λοστό.

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Λοστός ESP

Λοστός ESP

Λοστος της εταιρείας ESP

Προσθέστε ένα σχόλιο αν επιθυμείτε

30προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Στο Army-market.gr θα βρείτε στρατιωτικά είδη, είδη αστυνομίας και είδη επιβίωσης, είδη κυνηγίου, είδη κάμπινγκ και ένδυσης για λάτρεις του Outdoor από brands όπως Pentagon,Helikon-Tex, Columbia, Haix, Mil-Tec, APU, Magnum, Survivors, BCB, Alpin κ.α. Ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για να είσαι προετοιμασμένος για όλες τι συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στις εξορμήσεις σου ή στην υπηρεσία σου.